Contact Us

Voor wie?

 

Rouwverwerking

Groot verlies in je leven
Heb je een groot verlies ervaren? Ben je een dierbare verloren? Is je relatie verbroken? Dit zorgt voor veel (liefdes)verdriet en een leeg gevoel.

Je hoeft het niet alleen te doen
Je weet je geen raad met je verdriet. Je hoeft het niet alleen te doen. Ik zoek samen met jou naar jouw manier om je verdriet de ruimte te geven en je verlies een plek te geven. 

Rouwbegeleiding in groepjes
Je bent niet de enige die met verlies te maken heeft. Omdat het fijn kan zijn je verdriet en ervaringen rondom jouw verlies met anderen te delen, bied ik rouwbegeleiding in groepjes aan. Wil je weten wat de rouwbegeleiding inhoudt? Klik dan op onderstaande button:

Stress en burn-out

Stress
Stress kan je in sommige situaties helpen, denk aan ‘gezonde spanning’ en ‘adequaat handelen in gevaarlijke situaties’. Te veel stress zorgt voor problemen, zowel geestelijk als lichamelijk.

Uitputting
Als je te veel hooi op je vork neemt, te veel werkt, geen nee kan zeggen, alles perfect wil doen en je steeds maar druk maakt, kun je letterlijk uitgeput raken. Een vol hoofd en een moe lijf kunnen het resultaat zijn.

Opgebrand
Soms is opladen voldoende en kun je er weer tegenaan, maar wanneer je te lang door blijft gaan kan het leiden tot een burn-out. Opgebrand. Niets meer kunnen. Niet weten waar te beginnen. Niet meer op of neer kunnen.

Ik kan je helpen je leven weer op de rit te krijgen en stress in je dagelijks leven te verminderen.

 

Gevangen in je eigen lijf

Steeds hetzelfde probleem
Je leven loopt niet lekker, maar je weet niet hoe het komt. Je loopt steeds tegen het zelfde probleem aan. Het lukt niet om dat te veranderen en het wordt alleen maar erger, de bekende negatieve spiraal.

Onrust en meer vervelende klachten
Je hebt een onbestemd gevoel wat je niet kunt duiden, je weet niet wat je in de toekomst wilt, je voelt je continu onrustig, je bent snel geïrriteerd en hebt daardoor een kort lontje.

Je hebt medisch onverklaarbare lichamelijke klachten. Je stagneert in je ontwikkeling door gebeurtenissen (uit het verleden) en weet niet hoe daarmee om te gaan. Je hebt negatieve gedachten en geen overzicht in je leven.

Ik help je graag je weer vrij te laten voelen in je eigen lijf.