Contact Us

Over mij

Recht op mijn doel af

Wie ben ik?
Mijn naam is Liesbeth van Hout, een geboren en getogen Bosschenaar. In de zomer van 1981 werd ik op de wereld gezet en ben ik opgegroeid tot de persoon die ik nu ben: down to earth en dus met beide benen op de grond. Ik ben praktisch ingesteld en ga recht op mijn doel af. Zo werk ik ook in mijn praktijk als psychodynamisch therapeut (i.o.) en coach. 

Mijn passie

Hier word ik écht blij van
Om te komen waar ik nu ben, heb ik wat hobbels moeten nemen en knopen door moeten hakken.

Een coachtraject heeft mij erg geholpen te doen inzien waar ik nu écht blij van word in het leven en dus heb ik de keuze gemaakt om mijn carrière als docent Nederlands vaarwel te zeggen en helemaal te gaan voor mijn passie: anderen helpen een stap te laten zetten naar innerlijke vrijheid en (weer) lekker leven.

Opleidingen
Na de opleiding tot Master Coach aan het Europees Instituut te Driebergen, ben ik gestart met de opleiding tot Psychodynamisch Therapeut.

De beste versie van jezelf
Ik heb mezelf goed leren kennen en dat zorgt ervoor dat ik een mooie basis heb om jou te begeleiden naar de beste versie van jezelf. Ik heb een groot inlevingsvermogen, ben doelgericht en betrouwbaar en deze kwaliteiten zet ik in om ervoor te zorgen dat jij je weer helemaal vrij kunt voelen in je hoofd, hart en buik.