Werkwijze

Eerst...

In een intakegesprek vertel jij mij waar je tegenaan loopt en vorm ik een algeheel beeld van jou. Samen bespreken we jouw leven tot nu toe en de belangrijke gebeurtenissen daarin. Aan de hand van jouw hulpvraag komen we in deze eerste sessie tot de kern van jouw probleem en van daaruit stellen we een positief doel met wat je wilt bereiken en wat jou gaat helpen je (weer) vrij te voelen. 

Vervolgens...

In een aantal sessies werken we samen naar jouw doel. Ik zet verschillende werkvormen in die aansluiten bij jou. Het is per persoon verschillend wat het beste werkt en dus kijk en luister ik goed naar jou en zet in wat bij jou past.

 

Enkele vormen waarmee ik werk zijn hypnotherapie, regressietherapie, systemisch werk, innerlijk kind werk en rationeel emotieve therapie. Als je meer wilt weten over wat deze vormen precies inhouden, neem dan gerust contact met me op en stel al je vragen.

Tot slot...

Wanneer jouw doel is behaald, blikken we terug op het traject dat je bij mij hebt gevolgd. We evalueren samen wat jou heeft geholpen en hoe je dit kunt vasthouden in de toekomst. In een laatste sessie geef ik je nog een boost om je behaalde doel kracht bij te zetten. Daarna kunnen we afscheid nemen en kun je (weer) vol energie leven. 

Hoe?

Ik hanteer een praktische werkwijze die ervoor zorgt dat je recht op je doel afgaat. Ik laat je (kritisch) naar jezelf kijken, zal je (liefdevol) confronteren en ervoor zorgen dat je (letterlijk) in beweging komt. Samen met jou zorg ik ervoor dat je (één stap of meerdere) stappen gaat zetten in jouw persoonlijke ontwikkeling!  

Liesbeth van Hout - Therapie & Coaching

 Jacob van Maerlantstraat 59  5216 JC  's-Hertogenbosch 

KvK: 70191662 | 06 17284753 | info@liesbethvanhout.nl